BY EVI is inmiddels alweer bijna 5 maanden in de lucht! De tijd gaat meeega snel en er is van alles gebeurd in de tussentijd. Zo stond ik op zaterdag 15 juni 2019 op een markt. De allereerste markt waar ik op mocht staan met mijn webshop, super leuk!

Het knaagspoor in Ridderkerk bestond 10 jaar, en dat werd groots gevierd. Er stonden verschillende kramen met allemaal uiteenlopende producten. Wel vooral gericht op dierenproducten, aangezien het knaagspoor daar om draait. Hier had ik van tevoren niet echt over nagedacht, maar het was sowieso al een leuke ervaring om daar te staan 🙂

Doordat het echt de allereerste keer was dat ik op een marktje stond, was dit best wel spannend… ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Ik heb alles thuis al voorbereid, zoals alle sieraden & accessoires prijzen, een pinapparaat aangeschaft en veel onderzoek gedaan naar hoe andere ondernemers met een eigen webshop dit normaal doen.

Al was de opkomst niet mega en viel mijn webshop niet geheel in de doelgroep die op de markt afkwam, toch vond ik het echt ontzettend leuk om daar te staan en is het zeker voor herhaling vatbaar! De reacties van de bezoekers waren super positief en heeft me weer nieuwe energie gegeven om door te gaan.

Op dit moment ben ik druk aan het zoeken naar leuke markten waar ik met mijn sieraden & accessoires op kan staan. Heb jij tips of ideeën? Laat dan zeker een reactie achter! 🙂

– xx –

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *