Hey jij! Welkom op mijn blog. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen

In deze eerste blogpost ga ik wat meer uitleggen over wie ik ben, wat jullie kunnen verwachten van mijn website (webshop en blog), de reden dat ik een webshop/blog ben begonnen en wat mijn toekomstplannen zijn. Zo hebben jullie een beeld bij wie er achter ‘BY EVI’ zit.

Wie ben ik?

Ik ben Evi en 20 jaar oud. In februari 2019 heb ik deze webshop opgestart!  Ik  had  een  tussenjaar,  het  perfecte  moment  om  aan  mijn  droom  te  werken  🙂

Wat houdt mijn webshop in en wat kun je de komende tijd verwachten?

Op mijn webshop verkoop ik (minimalistische) sieraden en binnenkort ook andere accessoires. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld scrunchies. Iedere paar weken worden er nieuwe sieraden/accessoires aan de webshop toegevoegd. Hou de webshop dus goed in de gaten om niks te missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *